Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang. (segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4. Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara. Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa. Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar.
(segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4. Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang. Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa. Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar. Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara.
Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar.
Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar. (segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4. Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara. Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang. Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa.
Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa. Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang. Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar. Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara. (segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4.
Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara. Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar. Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa. Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang. (segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4.
(segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4.
Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara. Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang. Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa. (segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4. Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar.
Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara. Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar. Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa. Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang.
Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara. Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang. Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar. Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa. (segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4.
Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara.
(segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4. Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar. Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara. Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa. Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang.
Resepi Aiskrim Asam Boi Putih : Resipi Aiskrim Asam Boi Lemon Oleh Aniza Bt Abu Bakar Cookpad. Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa. (segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4. Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang. Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar. Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara.
Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa aiskrim asam boi putih. Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang.
Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar.
Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa. Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara.
Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar. Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa. Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara. (segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4. Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang.
Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara.
(segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4.
Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar.
(segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4.
Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang.
(segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4.
Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara.
Post a Comment for "Resepi Aiskrim Asam Boi Putih : Resipi Aiskrim Asam Boi Lemon Oleh Aniza Bt Abu Bakar Cookpad"